Find os på
På facebook, kan du følge os, med billeder, citater og meget mere.
 
The Purple Wolf's historie

Kapitel 1: Op starten 
Det var den sidste hjemmekamp i eftråret 2011, en kamp mod Hvidore, hvor Thomas synes der var alt for stille på stadion, der var ingen støtte til spillerne. Thomas skrev på sin facebook, at han var så skuffet over at der ingen støtte var til spillerne, og at han ville starte en ny fanklub op og 2 sek. efter skrev Lasse, i en kommenter at han gerne ville hjælpe, til at få en fanklub op,

Kapitel 2: Fanklubbens navn 
Mandag d, 14. november 2011, dagen efter kampen mod Hvidore, snakkede Thomas og Lasse sammen, omkring hvilket navn den nye fanklub skal have, de snakkede frem og tilbage, og lige pluslig kom Lasse frem med navnet The Purple Wolf, det synes Thomas var et godt navn, så det blev til fanklubbens navn, som vi kender det idag.  

Kapitel 3: The Purple Wolf logo

Thomas begyndte at lave 3 bud på et logo, til The Purpl Wolf. Først lavede lavede han 3 bud: En med en megafon, en med en mand der hæver halstørklæde, oppe over hovedet og et med en ulv. Der blev stemt at det med ulven, skulle være fanklubben's logo. 

Kapitel 4: Første møde med Nordvest FC
Thomas & Lasse, skrev til Carsten Dammgaard, om vi kunne få et møde med ham, om at fortælle om vores idé, om at starte en ny fanklub op. Han skrev tilbage at det ville han rigtig gerne hører om. Så vi fandt en dato, hvor vi skulle holde det møde. Til mødet snakkede vi om
  • Fanklubbens begyndelse
  • Fanklubbens navn
  • Placering på stadion
  • Flag, banner og tromme
Vi fortalte ham om historien/opstarten omkring fanklubben, Han var meget positivt omkring vores historie. Omkring fanklubbens navnfortalte vi, hvordan vi kom frem til navnet The Purple Wolf. 
Omkring placering på stadion, ville der komme et nyt mødemed bl.a sikkerheds chefen på stadion og Carsten Damgaard. Vi aftalte at vi skulle have et møde med ham og denne gang os med sikkerheds cheffen på Holbæk Stadion Henrik Jensen. 


Kapitel 5: 2. møde med Nordvest FC.
Til det 2. mødes med Carsten Dammgaard, var sikkerheds cheffen os med, vi skulle snakke om hvor vi kunne få afsnit på stadion. Vi snakkede lidt frem og tilbage, så kom vi frem til at vi kunne få stå pladserne på Sparekassen Sj. tribunen, næremste indgang ved Højen. 

Kapitel 6: Hilste på spillerne
Lasse & Thomas, skulle ud og se Nordvest FC spille trænings kamp mod Vanløse. Efter kampen hilste Lasse & Thomas på spillerne. Lasse & Thomas, fik taget billede med Ewald, som så kom i avisen lørdag d. 31. marts. 

Kapitel 7: 1. hjemmekamp.
Så blev det den 5. april, og dermed The Purple Wolf's første dag på tirbunen. Der blev råbt/sunget igennem på tribunen samt havde vi flag og tromme med. Desværre tabte Nordvest FC denne kamp, men spillerne kom hen til os, og klappede af os, og sagde tak for støtten. 

Kapitel 8: 5 nye flag + nyt tipspil.
Op til den 2.  hjemmekamp for The Purple Wolf på tribunen, der kom 5 nye flag til verden. Med hjælp af 7 flag, kom  der liv og fest på tribunen, samme dag blev vores nye tipspil, ved navn "Tips-hjørnet" sat igang. Der var ingen der røg med puljen denne gang, den røg dermed hjemmekampen efter.

Det var lidt fra The Purple Wolf's historie.
Vores afsnit på Holbæk Stadion
Hvorfor en ny fanklub?

Nu skal der gang i den på Holbæk stadion igen, der skal være et godt fællesskab mellem fans, spillere og klubben, Vi skal kunne skabe en god stemning på tribunen, så spillerene kan mærke de har fans.
Samarbejde med Nordvest FC. 

Vi har et godt samarbejde med Nordvest FC. Vi har været til møder med Carsten Damgaard, omkring The Purple Wolf. Der vil være flere møder i vente med både Carsten Damgaard, ledere, sponsorer og spillere i NVFC.
Indmeldelse
 

Vil du være medlem af The Purple Wolf?
det er gratis og nemt at blive medlem, det eneste du skal gøre er,
at skrive en mail til: Nvfcfanklub@hotmail.com med teksten indmeldelse, i beskeden skriver du:
1. dit fuldenavn.
2. Din adresse.
3. Din fødselsdato. (dag/måned-år)
4. Din mail adresse.
5. Dit mobilnummer. ( det er kun Thomas, Carsten og Lasse der vil få de oplysninger).

Medlemsfordele:
  • Få nyhedsbrev.
  • Få alt af vide om Nordvest FC.
  • Få adgang til Holbæk stadion for 0 kroner, for personer under 18 år.
  • Få adgang til Holbæk stadion for 50 kroner, for personer over 18 år.
  • Kom med på fælles togturer til udekampe.
  • Mulighed for at være med til at tippe i Tips-hjørnet. (Ved vores afsnit på stadion)
  • Vær med til at skabe en fantastisk stemning på stadion.
 & meget mere.
Formålet med The Purple Wolf: 

Formålet er at vi skal skal kunne støtte Nordvest FC i medgang og modgang. Den nye fanklub, skal være et fællesskab, for alle fans af Nordvest FC, samtidig skal vi kunne skabe en god og positiv stemning på tribunen både i medgang og modgang. Så spillerne kan mærke at de har nogle som støtter dem. Vi håber meget på at I ville være med til det. Tak på forhånd. Vi håber at kunne få startede fanklubben nogenlunde op til efter vinterpausen.
Links:

Holbæk B&I: http://www.holbaek-bi.dk/ 
Nordvest FC: http://nvfc.dk/
Nordvestnyt: http://www.nordvestnyt.dk/
Bold.dk: http://www.bold.dk//
Årsbogen: http://aarsbogen.dk/

Kontakt os: 

Thomas Ørnskov Andersen: 
Mail: thomas-ornskov@hotmail.com 
Lasse Merritskov: 
Mail: merritskov.lasse@hotmail.com 
Facebook: https://www.facebook.com/pages/The-Purple-Wolf/284858318221763?bookmark_t=page
email: nvfcfanklub@hotmail.cm
 
STØT NVFC TIFO
Støt Nordvest FC tifo. Tryk på billedet lige op over.
nvfcfanklub@hotmail.com - The Purple Wolf - Vi støtter Nordvest FC
Lav din egen hjemmeside med mono.net